Hyvin poikkeuksellinen talviloma tällä kertaa, ja lähinnä juuri lumen puutteen vuoksi. Onhan aikaisemminkin tähän aikaan ollut vähälumista, mutta tämä tuntuu tosi oudolta. 

Talviloma on lähinnä kulunut turhien tavaroiden hävittämisprojektissa. Jostain kummasta taloomme kertyy tavaraa, vaikka sekä kuopus että minä yritämme kovasti päästä ylimääräisistä tavaroista eroon. Nytkin on hävitetty, viety hyväntekeväisyyteen ja myyty niin vaatteita kuin tavaroitakin, ja aina vaan sitä ylimääräistä riittää. Eli projekti ei ihan heti ole päättymässä. 

Lisäksi ulkoiluakin on tullut harrastettua. Perheemme uusin karvainen jäsen, musta pantteri, musta kissa, on aluksi ulkoillut vain valjaissa. Nyt ehkä jo uskallamme päästää sen myös vapaana liikkumaan. Mutta tosiaan aikuinen kissa uudessa kodissa on saanut ensin tutustua ympäristöönsä turvallisesti valjaissa. 

Sergei_3-normal.jpg

Vanha kissamme on vähän ollut mustasukkainen ja kissat ovat kovasti toisilleen pörhistelleet. Niinpä ulkoilutuskin on ollut helpompaa erikseen. Viiru vain on tottunut liikkumaan vapaasti, joten välillä näitä pörhistelyjä on sattunut ulkonakin. Kissan kevätilme - kieltä mokoma näyttäää. 

Viiru_140314-normal.jpg

Ei taida pääsiäisenä enää pajunkissoja paljon näkyä, nyt ovat komeimmillaan. 

pajunkissat-normal.jpga

Loman aikana on ollut aikaa tutustua tarkemmin järjestelmäkameraan, ja olen vähän erilaisilla asetuksilla kokeillut ottaa valokuvia. Ehkä siitäkin voi tulla itselle vielä työkalu, kunhan jaksaa opiskella.