Ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassa ja kyllä oli lupaavaa! Kiirettä riitti koko päiväksi, hyvä että ehdin syömässä käydä välillä.

Olin jo etukäteen suunnitellut päivän töitä, osan niistä ehdin tehdä, mutta suuri osa jäi odottamaan maanantaita. Näinhän se taitaa olla, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - toisaalta, jos kovin paljon suunnittelee, niin mikään ei toteudu. Tiedä häntä, kumpi olisi parempi.

2198997.jpg

Aamulla oli jo kunnon pakkanenkin, miinusasteet lähellä 20 astetta. Auto ei oikein kylmästä kelistä tykännyt, mutta hyrähti kuitenkin nätisti käyntiin. Ihana, kylmä talvinen päivä. Saatiin aurinkoa ja välillä hienoa pakkaslunta.

Illalla tein sitten suururakan - tai ainakin viitseliäisyyttä vaativan homman ja sulatin pakastimen. Sinne olikin kertynyt paksusti jäätä ja arkun pohjalle oli unohtunut joitain sellaisia pakasteita, jotka oli parasta vähin äänin kantaa jätteisiin. Itse puuhassa ei kovin kauan mennyt, mutta täytyy myöntää, että aloittaminen ei oikein innostanut. Nyt on kuitenkin ihan hyvä mieli, kun sai tuon homman tehtyä.