Olihan puuhakas viikonvaihde. Lasten koulut alkoivat jälleen, joten viime viikon loppu ja viikonloppukin oli täynnä muuttopuuhia.

Esikoinen lähti jatkamaan ammattiopintojaan Tampereelle, hänellä koulu alkaa huomenna, mutta muuttopuuhat ajoittuivat viime viikon lopulle. Lauantaina veimme viimeisiä tavaroita omalla autollamme Tampereelle. Auto saikin kunnolla kyytiä sen päivän aikana, mittariin kertyi reilut 600 kilometriä lisää. Ja nyt olo on sen oloinen, että on istunut pitkään autossa. Onneksi ei kuitenkaan tarvinnut ihan koko matkaa ajaa itse, kun esikoinen sai ajokortin kesän aikana. Helpottaa noita pitempien matkojen kulkemisia, kun on kaksi kuskia (- ja kohta jo kolmaskin).

Keskimmäinen lapsista aloitti jo viime viikolla ammattiopinnot Äänekoskella. Opinnot sinänsä taitavat olla mieluisia, mutta asuinolosuhteet asuntolassa eivät niinkään. Toivottavasti hän kuitenkin löytää ystäviä koulusta ja viihtyy siellä tulevat kolme vuotta. Sunnuntai-iltana piti hänetkin käydä viemässä jälleen asuntolaan, mistä kertyi auton mittariin kolmisensataa kilometriä. On saanut auto taas kyytiä!

Kuopuksen kanssa jäimme sitten kaksin viikoiksi. Hiljaista tulee olemaan, kun tuolla nuorimmaisellakin on jo omat menonsa, joten äitee saa sitten olla välillä ihan itsekseen. Jospa tulisi käytettyä aikaa paremmin oman kunnon kohentamiseen ja vähemmän tässä koneen ääressä istuskeluun.

 1814120.jpg

Kuva on matkan varrelta viikon lopun aikana. Pikkupysähdyksen aikana piti napata ainakin yksi kuva, jotta muistaa näkymiä nelostien varrelta.