Kuun vaihteen jälkeen on palattu leutoon, kosteaan ja pimeään syksyyn. Jotenkin tuntuu, että ideat ovat hukassa ja innostus myös, kun joka päivä on niin pimeää ja harmaata. Tänään sentään sain jotain aikaiseksi, siivoilin yhden huoneen kokonaan mikä on tehty ties milloin edellisen kerran. Hyvältä tuntui, kun sai edes sen tehtyä.

Askarteluja olen suunnitellut, mutta en ole tällä viikolla vielä ehtinyt. Viikonloppuna olisi kuitenkin ainakin hetki viettää paperitöiden parissa, jos ei mitään aivan maatamullistavaa tapahdu.

Ja onhan tällä viikolla ollut sekin ilonaihe, että keskimmäinen lapseni, joka ei koulussa viihtynytkään, on saanut töitä. Hän on saanut olla rakennuksilla nyt apumiehenä, ja loppukuusta on jopa odotettavissa tilikin. Nuori mies pääsi töihin paikkaan, missä hän oli kevättalvella työharjoittelussa, joten kyllä on työharjoittelustakin ollut iloa, tosi paljon!

Päivän kuvaksi syyskuussa kuvattuja pärskeitä.

2058206.jpg

Ja onhan loppuviikosta vielä kehitettävä kuva numerokuvahaasteeseen, ja Valokuvatorstaikin taitaa palata syyslomalta... Ideoitavaa riittää.