Illansuussa ajoin kotiin työpaikalta - poikkeuksellisesti kävin myös lauantaina töissä näin ennen syyslomaa, vaikka se ei näihin minun toimistotöihini yleensä kuulu.

Tänään työyhteisöni oli mukana järjestämässä kahta hyväntekeväisyysnäytöstä ja minä lupauduin lippujen myyjäksi. Valitettavan vähän ihmisiä tuli näytöksiä katsomaan, vaikka ensimmäinen näytös olikin lapsille ja koululaisille ilmainen. Harmittamaan jäi nimekkäiden esiintyjien puolesta, kun he joutuivat esiintymään lähes tyhjälle katsomolle, mutta paikalle saapuneet kyllä saivat eväitä jaksamiseen oikein kunnolla. Tosi laadukasta työtä esiintyjiltä.

Nyt sitten on edessä syysloma, sen kunniaksi saunaan, ja sitten levähtämään. Onneksi en ole pahemmin mitään suunnitellut loman ajaksi, saa rauhassa olla ja tehdä sitä, mitä mieleen juolahtaa.

Kuopus lähti tänään aamupäivällä mummun hemmoteltavaksi, hän on siellä muutaman päivän. Kyllä mummu onkin osannut hemmotella, olivat tehneet mehukiisseliä, ja alkuillasta se oli ollut vielä liian kuumaa syötäväksi. Eiköhän tuolla jo ole päästy herkuttelemaankin.

Keskimmäisen kanssa ollaan nyt kaksi pari päivää, kun esikoinen lähti jo opiskelupaikkakunnalleen, hän ei montaa päivää ehtinyt kotona viettää.