Aamupäivä onkin hurahtanut pyykkikonetta täyttäessä ja välillä tyhjentäessä sekä kantaen tavaroita paikasta toiseen. Jostain kumman syystä tavarat tahtovat kasautua pöydän kulmille, sohville ja moneen muuhun paikkaan eivätkä ne siitä sitten siirry omille paikoilleen.

Jos olisin hoksannut laittaa askelmittarin paikoilleen, olisin varmasti saanut mahtavat lukemat ihan vain tämän järjestelytyön lomassa. Toisaalta, onhan ne askelet tulleet otetuksi ilman mittariakin, lukema vain jää puuttumaan...

Kummasti vain näyttää paremmalta, kun on saanut pöydältä siirrettyä lähes kaiken siihen kertyneen tavaran paikoilleen. Vielä on askartelutarvikkeita jäljellä, jos vaikka ehtisin tänään jotain näpertää. Ne siirrän sitten illalla säilytyspaikkaansa, sillä olen lähdössä viikonlopuksi reissuun.

Usein olen miettinyt, miksi lomapäivää pitäisi käyttää siivoustouhuun ja muuhun vähän ikävältä tuntuvaan puuhaan. Tosiasia kuitenkin on, että kun ei ole kiire, niin siivoaminenkin on mukavaa - tai ainakin mukavampaa.