Olihan mukava, vaikkakin kiireinen työpäivä. Olin ennen pääsiäistä lomalla muutaman päivän ja se näkyi. Työpöydällä oli monen päivän postit odottamassa. Pikkuisen asiaa manailin postia selvitellessäni, sillä suurin osa siitäkin kasasta oli koulun kirjastoon kuuluvaa tavaraa. Oisivat edes ne selvät tapaukset siirtäneet sinne.

Muuten päivä meni mukavasti. Yksi työkaveri palasi vuorotteluvapaalta ja toi tullessaan pullapitkon. Hänen sijaisensa puolestaan halusi muistaa meitä työtovereita täytekakulla, joten saatiin herkutella koko rahan edestä. Nam!

Iltapäivän työpisteeni taas oli sopivan rauhallinen. Selvittelin tiliotteita ja osallistuin yhteen työkuvioiden muutospalaveriin. Ja taas kuulin, että kun en ole vakinaista väkeä, minua ei voida sijoittaa tekemään niitä tehtäviä, jotka tähän mennessä olen oppinut hallitsemaan. Se veti vähän vakavaksi, mutta muuten ihan kiva palata hommiin loman jälkeen.

Toivottavasti näitä pullamössöpäiviä ei tule kovin paljon eteen - ei tee hyviä sille ikuisuusprojektille, ihanne painossa pysymiselle.

Kotiin kun tulin, niin täällä oli yllättävän rauhallista. Typsy oli mennyt koulun jälkeen kaverilleen leikkimään ja sovimme, että hän on kuuteen mennessä taas kotona. Esikoinen puolestaan oli lähdössä tyttökaverinsa kanssa syömään - ihan muuten vain. Keskimmäinen oli myös kaverinsa luona ja hänelle annoin kotiintuloajaksi viimeistään yhdeksän. Pitää vielä muistuttaa tuosta kotiintuloajasta.