Tänään sain lopultakin itsestäni niin paljon irti, että haravoin pihalta syksyllä lumen alle jääneet piilipajun ja koivujen lehdet pois. Kummasti piha-alue siistiytyikin haravoidulta alueelta. Monta kottikärryllistä lehtiä kärräsin kompostiin ja myös entiselle peltoalueelle, jos ne vähän tukahduttaisivat rikkojen kasvua. Tai sitten poltan lehdet, kunhan metsäpalovaroitus poistuu. 

Tällä viikolla saimme yllättyäkin - talomme takana oleva metsä kaadettiin kokonaan pois. Loppuviikosta on ollut tosi omituista, kun aurinko on päässyt paistamaan pihalle lähes ympäri vuorokauden. Tästä eteenpäin pihalle tuulee myös luoteen suunnasta, tähän saakka metsä on suojannut niiltä tuulilta. Mutta varmaankaan kesällä ei tule olemaan kovin paljon hyttysiä kiusana, ei ainakaan yhtä paljon kuin ennen. 

2011%20Toukokuu%20123.jpg

Vähän murheelliseltahan maasto näyttää tässä vaiheessa, mutta eiköhän tuohon laiteta uutta puustoa kasvamaan. 

Nyt pitäisi vielä jaksaa katsoa jääkiekkoa, mutta tuntikausien puuhastelu pihalla kyllä tuntuu jäsenissä, että taidanpa suunnata nukkumaan. Lisäksi huomisaamuna pitää päästä aikaisin liikkeelle, sillä on meidän perheen vuoro huolehtia liputustalkoot.