Olen lukenut Linda Howardin kirjoja satunnaisesti, joitakin useita kertoja. Tämä uusi kirja oli tosi viihdyttävä. Se nappasi mukaansa ensimmäiseltä sivulta ja piti tiukasti otteessaan ihan viimeiselle sivulle asti.

Minusta kirja oli viihdyttävä, ja mukaansa tempaava. Juuri sellainen, mikä rentouttaa arkielämän lomassa, niin kaukana omasta elämästäni kirjan tapahtumat olivat.

Takakannesta:

Leskeksi jäänyt Cate Nightingale pitää majataloa pikkukaupungissa Idahon vuoriseudulla. Kaksospoikiensa ohella hänen elämänsä täyttää työ satunnaisine asiakkaineen sekä korjausmies Calvin Harris, jolle tuntuu vanhassa rakennuksessa riittävän jatkuvasti tehtävää.

Eräänä aamuna yksi majatalon asukkaista katoaa. Muutaman päivän kuluttua aseistetut miehet saapuvat kyselemään hänen tavaroitaan. Uhkaava tilanne raukeaa, kun Caten ujoksi luulema, mutta selvästikin tiukoissa paikoissa toimimaan tottunut Calvin karkottaa häiritsijät tiehensä.

Painajainen on kuitenkin vasta alussa, ja pian se iskee täysillä koko yhteisöön. Catella ja Calvinilla ei ole vaihtoehtoja - nuorina ja kyvykkäinä heidän on katsottava vaaraa silmästä silmään ja ryhdyttävä taistelemaan sitä vastaan niin päivänvalossa kuin yön sylissäkin.