"Lyhyt mies työnsi pistoolin vaikeroivan miehen suuhun... Vanki kakoi hetken, ja sitten lyhyt mies painoi liipaisinta. Laukauksen äänen kuullessaan kaikki neljä kameliklubilaista sulkivat silmänsä."

Kameliklubin jäsenten öinen kokous keskeytyy, kun Yhdysvaltain hallituksen työntekijä murhataan heidän silmiensä edessä. Washingtonin vallanpitäjien toimia vuosia valvoneet klubilaiset huomaavat pian, että murha on vain yksi siirto kuolettavass maailmanpoliittisessa pelissä, jossa osallisina ovat niin tiedusteluviranomaiset, al-Quaidan terroristit kuin Yhdysvaltain presidenttikin.

Selvittääkseen salajuonen ja pelastaakseen oman nahkansa kameliklubilaiset joutuvat liittoutumaan Salaisen palvelun veteraaniagentti Alex Fordin kanssa. Yhdessä he ovat osallisina tapahtumasarjassa, joka jää pysyvästi historiankirjoihin - olettaen, että ihmiskunta selviää hengissä pelin päätepisteessä häämöttävältä kolmannelta maailmansodalta.

Mielenkiintoinen kirja. Teos antaa uhkaavan kuvan siitä, miten vainoharhaiseksi maailma on tullut Yhdysvaltoihin suunnatun kaksoistorneihin osuneen terrori-iskun jälkeen. Sitä vastaan peilaten kirja antaa jopa pelottavan kuvan maailmastamme.

Ehkä ihan kaikkea ei kannata uskoa, mutta pelottavan kuvan maailmastamme Baldaccin kirja antaa.