Tänä vuonna vietimme jouluaaton tyttären kanssa kaksin, nautimme olostamme ihan perinteiseen joulunviettotapaan. Syötiin hyvin, käytiin joulusaunassa, avattiin lahjapaketit ja pelattiin lahjaksi saatua Alfapet -peliä. Yöllä kävimme vielä kirkossa jouluyön messussa, mikä oli oikein kaunis tilaisuus. 

Kävi meillä toki yllätysvieraskin jouluaattona. Kun pelasimme alfapet -peliä, ovi avautui yllättäin, ja sisään tupsahti Joulupukki laulaen Joulupukki, joulupukki -laulua. Joulupukki tuli tervehtimään meitä ohikulkiessaan, ja hän esitteli samalla hienoa kiltteysmittaria. Laitteen avulla Joulupukki selvittää, ollaanko sitä oltu kilttejä. Meillä laite pärähti, kun minä puhalsin siihen, tyttären puhaltaessa ei tapahtunut mitään.  

Joulupäivänä tuli poika vierailulle tyttöystävänsä kanssa, ja me sitten kävimme koko porukalla vanhempieni luona. Ja joka paikassa ja joka päivä on syöty hyvin, suorastaan herkuteltu. Alla kuvassa tyttären tekemä jälkiruoka - glögipäärynät. Oli hyvää. Ohje löytyi Hellapoliisi -sivulta. 

gl%C3%B6gip%C3%A4%C3%A4ryn%C3%A4t-normal