Onhan ollut viikonloppu.

Perjantaina pojat otti toisistaan mittaa ihan tosissaan. Siinä kaivettiin jo apuvälineitäkin avuksi. Huh! No, onneksi tilanne rauhottui, vaikkakin nuorempi pojista häippäsi sanaakaan sanomatta kavereiden luo. Rauhoittuihan tuo lopulta, mutta hän on kyllä niin vaikenevaa sorttia, ettei oikein tiedä, miten saisi mieltä kaivertavat asiat sieltä esille. Kuopus säikähti tuota kamppailua niin, että soitti isälleen itku kurkussa. Siinä sitten puhuin exälle ja rauhoittelin nuorimmaista ja yritin olla poikien välissä. Vaikea tilanne todella.

Sitten mentiin viemään esikoinen konserttiinsa. Bändikurssilaisilla oli oma esiintymisensä. Mikäli mitään osaan sanoa, niin se meni ihan hyvin. Esikoinen jäi isänsä luo viikonlopuksi - kissanvahdiksi ;)

Lauantaina kuopuksen kans siivoiltiin ja järjesteltiin paikkoja. Samalla pestiin pyykkiä ja tiskikonekin hyrräsi. Nuorempi poikakin ilmestyi vaitonaisena kotiin, syömään. Tähän asti sitten on lauantai mennyt omalla painollaan. Nyt vain tuo nuorimies lähti mopolla kylälle. Aikoi kyllä tulla yöksi kotiin. Toivottavasti ei mene kovin myöhäseen.
 533129.jpg
Tässä on kuva tästä tietsikkanurkkauksesta - ja kirjoituskaverista silloin kun se oli vielä pieni.