On ollut vaihteeksi lukupitoinen viikonloppu. Olenkin ehtinyt lukemaan monta kirjaa, ja yöunet ovat jääneet aika vähiin.

Tämänkin kirjan olin lukenut aikaisemmin, en kyllä kirjastossa ollessa sitä muistanut, mutta kun aloitin kirjan lukemisen, henkilöt alkoivat tuntua tutuilta. Ei se mitään haitannut, kirja on mukavasti kirjoitettu ja sen voi kyllä lukea uudelleenkin. Tarina pitää otteessaan ja etenee jouhevasti. Henkilöt eivät ole kirjassa liian siloiteltuja, ja varsinkin Amysta löytyy syvyyttä.

Takakannesta:

Kuin totuus tulessa on täyteläinen lukuromaani äidin ja tyttären monimutkaisesta suhteesta. Amy on ollut masentunut äitinsä vuodentakaisesta kuolemasta lähtien eivätkä aviomies ja tytär saa häntä piristymään. Amyn mielenkiinto kuitenkin herää, kun posti tuo salaperäisen kirjeen. Sen viesti liittyy äidin nuoruuden aikaisiin kipeisiin kokemuksiin, joista Amy ei tiennyt mitään. Kaukaiset tapahtumat muovasivat äidin elämää ja vaikuttivat välillisesti myös Amyyn, joka vasta nyt, totuuden selvittyä, vapautuu lapsuuden painolasteista.