Eletään jo sunnuntaita, kellot on väännetty takaisin oikeaan aikaan, kesäaika on siis jäänyt taakse. Huomisaamuna viikon kotonaolon jälkeen aika suunnata taas töihin. Ja töiden jälkeen alkaa nuorimmaisella jälleen pesisharkat, tulevaa kautta varten harjoitellaan. Pitänee tehdä varalta jonkinlainen suunnitelma harkkoja, jos sattuu ettei tuleva vetäjä pääsekään paikalle. 

Lomaprojekti onnistui yli odotusten: tyttären huone sai uuden maalipinnan kattoon ja seiniin. Ja tytär on itse todella tyytyväinen lopputulokseen. Huone on nyt huomattavasti valoisampi kuin ennen. 

Ja lomaprojektille kävi, kuten projekteilla on tapana: yksi huone saatiin valmiiksi, niin innostus levisi. Maalasin vielä katot vessasta ja tuulikaapista ja kun ne sain valmiiksi ja maaliakin vielä oli, niin oman makuuhuoneeni katto koki myös valkaistumisen. On todella hyvä mieli, kun saimme lopultakin tehtyä katon maalaamiset. Tosin, yksi huone ja tupakeittiö olisivat vielä jäljellä. Viikon verran huoneiden kattoja käsittellen alan kyllä kallistua sille linjalle, että tämän tilan, missä kaikkein eniten oleskellaan, voisi pintakäsitellä alan ammattilainen. On siis aika rankkaa hommaa harteille ja käsille ja lisäksi ammattilaisen voisi uskoa tekevän tasaista jälkeä. Omassa työn jäljessä on pikkuisen parantamisen varaa, mutta toisaalta, onhan omatekoisen näköistä. 

***

Jostain syystä ulkoinen kiintolevy on nikotellut viime aikoina, joten kuvia ei tähänkään postaukseen tule laitettua. Taidan käydä ostamassa uuden varalevyn, ja kopioin ainakin tärkeimmät tiedostot talteen tuolta vanhalta varalevyltä.