Kirja ei ole uusi, mutta minulle tekijä ja tämä sarja ovat täysin uusi tuttavuus, en ainakaan muista, että olisin aikaisemmin näitä lukenut.

Takakannesta:

Kenzie-Gennaro -sarjan avaus, kova ja vauhdikas rikosromaani.

Patrick Kenzie ja Angela Gennaro, kaksi Bostonin työläiskorttelien kasvattia, on avannut etsivätoimiston kirkon kellotorniin. Patrick on kova käsistään ja paha suustaan. Angie nokkela ja ärhäkkä. Heidän nenälleen ei hypitä, kun heillä on kuuma juttu hyppysissään.

Pari osavaltion huippupoliitikkoa tarjoaa heille isoa rahaa pienestä hommasta: pitäisi löytää kadonnut siivooja, joka kuulemma on vienyt valtiopäivätalosta salaisia asiakirjoja. Etsivät arvelevat, että homma on helppo: he etsivät siivoojan käsiinso, kertovat senaattoreille, missä hän on ja antavat näiden hakea tarvitsemansa. Mutta jutun koko olemus valkenee heille pian ja konkreettisisesti. Siinä ei vain setvitä oikeaa ja väärää - se on täyttä sotaa.

Mielenkiintoinen kirja, joka vei mukanaan. Saatanpa lukea muitakin saman tekijän töitä. Sujuvaa kielenkäyttöä ja tarinan kerrontaa eikä lukijan aliarvioimista.