Tänä iltana ois tarkoitus viettää kyläläisten kesken omia venetsialaisia. Menemme uimarannalle ja pidämme nuotiota, keittelemme nokipannukahveja ja paistamme makkaraa. Mukavaa yhdessäoloa ja jutustelua. Toivottavasti tuo sade tosiaan meni ohitse, jotta ilta onnistuu. Aiomme tyttären kanssa mennä polkupyörillä paikalle, jos vaikka maistuisi yksi .... Pitää vain viedä polttopuita ja muita tykötarpeita jo aikaisemmin, että pystyy kulkemaan.

Aamulla heräsin vesisateeseen ja siinä vaiheessa kyllä potutti. Nyt onneksi sadetutka näyttää siltä, että sadealue olisi mennyt ohitse ja seuraava ei vielä ehdi tänne asti. Hyvä juttu, olisi yhtä hyvä tuuri kuin viime kerrallakin.

Kynttilöitä tai lyhtyjä pitänee myös ottaa mukaan, jotta tunnelma olisi huipussaan. Toivottavasti ihmisiä tulee paikalle.

Lisäys 26.8.2007 klo 0.30

Kylän ilta onnistui lopulta hyvin. Vaikka koko päivän satoi, illalla alkoi kirkastua juuri sopivasti ennenkuin aloitimme kekkerit. Aloitusajankohtana aurinko paistoi jo tosi lämpimästi pilvettömältä taivaalta. Tosin sitten kun aurinko laski, niin tuli pian kylmä. Ja myöhemmin alkoi vielä tuullakin, kaipa se enteili uutta sadetta. Mutta ilta oli kaikin puolin onnistunut.