Kaikenlaisia kiireitä kevät työntääkin esille. Paksuimmat talvivaatteet ja kengät joutaisivat jo lepotilaan, odottamaan seuraavia pakkasia ja tuiskuja. Jotain ehkä kannattaa pitää vielä lähellä saatavilla, eihän sitä koskaan tiedä, vaikka kylmä yllättäisi uudelleen.

Sisällä olisi hyvä siivota vähän tarkemmin muutaman kerran, silloin olisi sitten parempi omatunto kiiruhtaa pihatöihin, kunhan loputkin lumet häviävät. Taitavat vain odottaa vielä vesisadetta, ennenkuin suostuvat lopullisesti katoamaan.

Omalle pihalle ei onneksi vielä ole hoppu. Lunta riittää vielä ja yöpakkaset pitävät huolen, ettei lumi kovin nopeasti katoa. Onneksi, siksi, että ehtisi tosiaan huolehtia sisätilat jonkinlaiseen kuntoon ennen pakollista ulkotyökautta. Yhden aikuisen perheessä kun vääjäämättä näkee onko touhuttu ulkotöissä vai sisällä.

Vielä tämä viikko, niin iltatyöt alkavat olla tältä keväältä ohitse. Kaksi normaalia opetuskertaa ja yksi rästiin jäänyt (siltä sairasteluviikolta). Tuleekin heti kerralla rutkasti lisää kotityöaikaa.

Harrastuksista vielä sen verran, että pesäpalloilijat ovat jo päässeet meidänkin leveysasteilla ulos! Kävin katsomassa harjoitusottelua sunnuntaina ja kieltämättä se näytti mukavalta. Kohta aikaa kuluu myös katsomossa. Toivottavasti edustusjoukkueemme on voittoputkessa heti kauden alusta lähtien.

1488542.jpg

Viime kesän kuvasaaliina keväisiä akileijan taimia. Vesipisarat kimalsivat kauniisti lehdillä. Seassa on myös peurankellojen lehtiä. Vielä ovat mahtuneet samaan penkkiin, mutta kyllä peurankello leviää siellä nopeasti - pitäisi kai vähän harventaa.