Onpas tämä vuosi mennyt sukkelasti, nyt on jo marraskuun viimeinen päivä ja huomenna aloitetaan joulukuu. Jouluvalmisteluja aloittelin jo varovasti - vaihdoin jouluverhot ikkunaan. Tuli hetki talvisempi olotila. Harmittaa vain, kun jäi pakkaset hyödyntämättä ja jäälyhdyt tekemättä äskeisillä paukkupakkasilla. Tänään on mittarissa vain -8, ja siinä kestäisi vähän turhan kauan veden jäätyä. 

Valokuvahaasteisiin osallistuminen on taas unohtunut, jäänyt kaiken muun touhun jalkoihin, mutta eiköhän tuota taas päästä vauhtiin, kun oikein yritetään. 

Viime viikonvaihteessa oli paikkakunnallamme yrittäjien joulunavaus, ja tyttäreni joukkue oli myös mukana myyjäisissä. Tytöt aloittivat varojen keräämisen ensi kautta varten. Hyvin alkoi, mutta vielä on paljon tehtävää. 

Kuvaa etsin tähän, kun pääsen toiselle koneelle, missä kuvavarastoni on, tai kamerassa taitaa olla uusimmat kuvat vielä. Nyt tekemään kuopukselle irtohihoja loppuun. Piti ideoida mallia itse, kun ei oikein sopivaa ohjetta löytynyt mistään.