Takakannesta:

Elämänmakuinen, herkullisesti kutkuttava tarina kypsistä naisista, joita kohtalo kieputtaa niin, että heikompia heikottaa.

Elina on toden totta tylsistynyt elämäänsä: tyttäret ovat jo muuttaneet omiin oloihinsa, kuopuskin kaasuttelee mopolla kylille, huushollihommat ovat tyystin Elinan harteilla ja mies kääntää iltaisin parivuoteessa selkänsä. Ei siis ihme, jos naapurin Lotta saa houkutelluksi Elinan kaupunkiin hurvittelureissulle. Uusista, hehkeistä hamosistaan villiintyneet naiset päätyvät hotellin tanssiparketille, missä muuan harmaaohimoinen herrasmies alkaa pyöritellä Elinaa huomattavan innokkaasti. Ei auta, vaikka elina pakenee hotellihuoneeseensa, sillä kotikulmille ilmestyy kesemmällä pörräämään upea urheiluauto, ja naapurit tietävät jonkun kaupunkilaisporhon rakentavan lähisaareen komeata hirsihuvilaa...

Johanna Marttilan uusi romaani jatkaa jo tutuksi tulleilla ja niin suuresti rakastetuilla linjoilla: takuuvarmoja nostalgiatuokioita kotimaisen viihteen ystäville!

***************
Kyllä vain, Viihdettä, sitä tämä kirja on. Ja viihteen takaa löytyy ihan uskottava tarina. Samaistuin aika lailla päähenkilöön, vaikka oma elämäntilanteeni ei ihan samanlainen olekaan. Pidin tarinasta, ja varsinkin siitä pidin, että kirjoittaja antoi henkilödensä olla siinä mielin normaaleja ihmisiä, että hekin tunsivat epävarmuutta ja tekivät välillä tyhmästi.