Maanantaista alkaa loma, ja kotona olisi vaikka mitä tehtävää - niin pihalla kuin talossakin. Huomenna pääsen kuitenkin juhlimaan kummitytön konfirmaatiota. Niin nämä nuoret vain kasvavat kohti aikuisuutta. 

Juhanusviikolla käymme varmaankin nuorimmaisen ja hänen ystävänsä kanssa pääkaupunkiseudulla. Nuoret naiset haluavat shoppailemaan. Minä sitten lähden kuskiksi ja samalla saan vierailla veljen perheen luona. 

Lumipalloheisi on tänä vuonna kukkinut todella upeasti. Viime kesänä se oli tosi surkean näköinen ja olin jo hävittämässä koko pensaan pois. Onneksi en kuitenkaan ehtinyt. 

Lumipalloheisi_11.jpg

Kotkansiipisaniainen on kaikessa hiljaisuudessa kasvanut pituutta. Kuistilta kun katsoo, niin näyttää kuin saniaiset yltäisivät kohta mökin katon tasalle. Pitääkin käydä tarkistamassa, pitääkö tämä paikkansa.  Ehkä ensi kesänä siirrän näistä osan toiseen paikkaan, saavat siellä villiintyä, jos paikka on sopiva. 

Saniaiset_11.jpg

Haastekuvia minulla on ollut tarkoitus ottaa, mutta jotenkin tuntuu aika karkaavan käsistä. Mutta jonainen päivänä taas niitäkin tulee. 

Pesäpallon kanssa on myös tullut puuhasteltua - tänään tyttöjen joukkue kävi vieraspelissä ja jännittävien vaiheiden jälkeen pelistä tuli meidän tytöille voitto. On aina ilo seurata hyviä suorituksia ja onnistumisia tuli tänään useille pelaajille.