Maaretta Kaamosvaloa -blogista haastoi minut jo aikaa sitten kertomaan kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäni.

1. Link to the person who tagged you. / Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Post the rules on your blog. / Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Write six random things about yourself. / Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Tag six people at the end of your post and link to them. / Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

Tähän onkin yllättävän vaikea keksiä asioita mutta tässä tulee, sattumanvaraisessa järjestyksessä:

1. Luen paljon ja melkein missä vain. Yleensä nykyisin kuitenkin jännäreitä ja fantasiaa, ja yleensä viimeiseksi sängyssä ennen nukahtamista. Joskus on käynyt niinkin, että uni tulee vasta kun kirja on luettu loppuun, niinpä en mielelläni aloita uutta kirjaa illalla.

2. Opettelen valokuvausta. Olen aikoinani kuvannut jopa työssä ja ihan julkisesti omalla nimellä esittänyt kuvia. Nyt opettelen taitoa uudelleen.

3. Korttiharrastus alkoi uudelleen. Aikoinani tein lähes kaikki onnittelukortit itse, sitten iski laiskuus, mutta nykyisin opettelen taitoa uudelleen.

4. Inhoan siivoamista.  En millään tahdo saada itseäni aloittamaan siivousta. Aloittaminen on siinä hommassa kaikkein vaikeinta. Kun vain alkuun pääsen, niin sitten kyllä tulee puhdasta.

5. Pidän pihatöistä.  Ruohonleikkaaminen ja lumityöt ovat mielestäni hyötyliikuntaa parhaasta päästä. Pidän oikeasti kummastakin hommasta, kunhan niitä ei tarvitse tehdä ihan joka päivä.

6. Yhdistystoiminta.  Toimin aktiivisena jäsenenä useammassakin yhdistyksessä. Pidän toimimisesta yhteiseksi hyväksi.

Ohjeen mukaan nyt pitäisi haastaa seuraavat mukaan tähän touhuun, mutta en oikein osaa valita enää uusia haastettavia, ja monen blogissa tämä onkin jo näkynyt. Niinpä haastan seuraavat kuusi kävijää blogissani. Jättäkää toki viesti, mikäli otatte haasteen vastaan.