Jumalten tanssi on Nora Robertsin romanttisen fantasiatrilogian toinen osa. Huippusuositun sarjan ensimmäinen osa on Morriganin risti ja kolmas osa Hiljaisuuden laakso.

Romanttinen, jännittävä ja fantastinen. Sopivasti ihmisten arkielämää ja yliluonnollisuutta, romantiikkaa unohtamatta. Minä pidin kirjasta, suorastaan odotan trilogian päätösteosta.

Takakannesta:

Hoyt -velhon johtama kuuden soturin piiri jäljittää viekoittelevaa, mutta kuolettavaa vampyyrikuningatar Lilithiä halki ajan ja avaruuden. Aika on kuitenkin käymässä vähiin, sillä Lilith armoijoineen on valmis sotaan, joka tietää ihmisten maailman loppua.

Lilithin hovissa, syvällä Irlannin rantakallioiden uumenissa, majailee myös ikivanha velho Midir, joka tekee kaikkensa miellyttääkseen vampyyrien kuningatarta. Onko Hoyt vihdoin kohdannut itseään voimallisemman vastustajan?

Myös Glenna -noidan valkoinen magia ja Larkinin muodonmuuttamistaidot ovat tarpeen, kun piiri yrittää pelastaa Lilithin vangitsemia kuolevaisia.

Uskollisen ystävyyden lisäksi intohimon lieskat leimahtelevat yhä kuumenpina kuuden piirin sisällä - ja vievät ryhmän huomiotn Lilithin demonisilta taioilta...

Selviytyykö seurue yhtenäisenä Jumalten tanssin kautta Geallin kaukaiseen maahan, jossa käydään viimeinen taistelu? Saako Lilith murrettua kuuden piirin?