En tullut valituksi siihen työhön, johon kävin haastattelussa. Melkoinen ihme se olisikin ollut, sillä eihän minulla ole kyseiseltä alalta mitään kokemusta. Vähän alaa sivuavia tehtäviä olen tehnyt, mutta suoranaisesti se, mitä olisin joutunut tekemään, olisi ollut ihan uutta, ja siinä olisi kyllä joutunut panostamaan melkoisesti uusien taitojen ja kykyjen oppimiseen. Mielenkiintoa se kyllä olisi pitänyt yllä, sitä en epäile hetkeäkään.

Onneksi työllisyys on kuitenkin turvattu ainakin vuoden vaihteeseen saakka. Eli tällä hetkellä ei mitään hätää ole, ja onhan tässä taas mahdollista seurata, jos tulee uusia mielenkiintoisia työpaikkoja avoimeksi. Että katellaan, miten käy.

Tuntuu, että läheisille ihmisille tuo oli suurempi pettymys kuin minulle itselleni. Itse oli erittäin otettu siitä, että pääsin työhaastatteluun, vaikka tosiaan sekä teoreettinen että käytännön kokemukseni tehtävästä oli lähes olematonta. Se jo herätti toiveita, että vielä joku päivä asiat loksahtaa kohdalleen myös minun kohdallani.