Tämän kesän osalta pesäpallokausi on sitten käynnistynyt. Tulikin vietettyä oikein urakalla aikaa pesäpallokentällä. Keskiviikkoiltana lähdin vain pistäytymään nuorimmaisen kanssa kentällä ja kas vain - päädyin täyttämään kioskin hyllyjä ja hoitamaan yhtä jos toista juoksevaa asiaa.

Tänään sitten pidettiin pienten harjoitukset jo aamulla, klo 11 alkaen. Huh, että oli kylmä! Satoi tihkua ja tuuli järveltä. Ihan meinasi paleltua! Harjoitusten aikana jouduin vielä soittelemaan tuomaria naisten peliin, kun oma poika ei pystynytkään tuomaroimaan sairastuneena. Onneksi tuo juttu onnistui.

Harjoitusten jälkeen pelaajat saivat pelipuvut - taisi osalle tulla aika isoja, mutta jospa se siitä järjestyisi. Tulevana sunnuntaina ollaan sitten lähdössä kevätturnaukseen naapurikaupunkiin. Sinne tulee kuusi joukkuetta, joten pelata saadaan.

Harjoitusten jälkeen siirryimme tyttären kanssa hiekkatekonurmen puolelle katsomaan naisten ykkösjoukkueen peliä. Hoidimme samalla kioskia - kahvia meni, kun ilma oli niin kylmä, jäätelöä vähemmän. Kotijoukkue voitti!