Olen kerran jos toisenkin hiljaa mielessäni tai ihan äänen todeten maininnut painonpudottamisen olevan kohdallani todella tarpeen. Viimeksi taisi olla alkuvuodesta ja siitä sitten lyhyin väliajoin aina tähän päivään asti. Pyöreyttä on päässyt salakavalasti kertymään vyötärölle ja lähes joka paikkaa muuallekin.

Välillä heitän asiasta melkoista leikkiä, todeten, että saavutetuista kiloista ei luovuta tms. Kuitenkin takaraivossa on koko ajan tunne, että nyt pitäisi tarttua toimeen ja heti. On vain ollut sellainen ajanjakso, että siihen ei ole pystynyt. Jospa nyt olisi voimia tarttua tähänkin ongelmaan, kun sen kerta ihan julkisesti tänne kirjoitan.

Positiivisesti ajatellen, joulunaikaan kertyneet lisäkilot ovat hävinneet jo joitain kuukausia sitten. Ja paino ei ole lähtenyt uudestaan nousulinjalle. Ehkä tässä on toivoa kuitenkin näkyvissä. Vaikka sen kyllä uskallan myös sanoa - tie ei ole helppo ja aikaa sillä kuluu.

Mutta, tavoitteena on olla huomattavasti kevyempi vuoden loppuun mennessä. Lopullinen tavoite on pudottaa 15 kiloa, mutta tässä vaiheessa voisi ottaa tavoitteeksi puolet tuosta, eli tähtäin on nyt vuoden vaihteessa ja silloin pitäisi olla 7,5 kiloa kadonnut tämän naisen massasta.

Vielä jos ajattelen tuota painonhallintaa, niin koko ajan taustalla on myös tavoite, että paino ei lähde missään vaiheessa nousemaan.