Osasinpas ottaa viikonlopun ihan vain levon kannalta. Tosin perjantaina ja lauantaina lepäämistä vähän häiritsi tyttärellä ollut yövieras - luokkakaveri tuli yöksi ja tyttösethän eivät oikein malttaneet nukkua. Aika pitkään kuului kikastusta neitosten nukkumapaikasta.

Siivoamiset jätin uhkarohkeasti väliin, mitä nyt kannoin tavaroita paikoilleen. Sitten vain oltiin ja ihmeteltiin. Välillä askartelin, tein onnittelukortin isälleni ja maltoin jopa mennä suhteellisen ajoissa nukkumaan.

Tänään sitten kävin lasten kanssa onnittelemassa isääni, hänellä oli syntymäpäivä jo viikko sitten, mutta vasta tänään pääsimme porukalla liikkeelle. Vanhemmillenikin sopi paremmin onnittelukäynti tänään, joten siellä siis kävimme.

Illalla kävin vielä punttisalilla ja sen päälle vähän lumitöitä ja sauna. Ihan on sellainen olo, että tyytyväinen viikonvaihteeseen saa olla.

Kovin kauan ei enää ole siihen, kun saamme uutta satoa raparpereista. Tosin tällä hetkellä raparperipenkki on hautautuneena syvälle lumen alle.