Miksi nyt tuntuu joka puolella olevan kaikenlaisia kiireitä? Niin töissä kuin vapaa-ajallakin tuntuu koko ajan olevan ainakin viisi hommaa tekeillä, ja kaikki pitäisi saada tehtyä mahdollisimman nopeasti. Jotenkin tuntuu, että näiden kiireiden alle jää sitten paljon sellaista, mihin olisi mukava syventyä oikein kunnolla.

Korttiharrastus on nyt viime aikoina ollut kokonaan jäissä - joulukortit toki sain tehtyä. ATC -kortteja tein viimeksi noin vuosi sitten, ja niihin tekisi mieli syventyä jälleen, mutta sen vertaa aikarakoa ei tunnu löytyvän. Ehkä kuitenkin jossain välissä nipistän sille taas aikaa.

Neulomiseen käytän nyt lähes kaiken väliin jäävän ajan. Kun tekee tarpeeksi helppoja neuleita, voi ne jättää kesken ja jatkaa taas kun vaikka vähänkin aikaa. Tähän olen hyödyntänyt myös odotusaikoja, kun vien ja haen nuorimmaista hänen harrastuksiinsa.

Tämä hyvin alkanut kilojen pudotuskin kärsii ajanpuutteesta. Siihen pitäisi pystyä myös keskittymään kunnolla, jotta pystyisi suunnittelemaan ateriarytmityksen kunnolla. Mutta tähän yritän kuitenkin jatkossakin panostaa kunnolla, sillä se on tärkeää jo oman hyvinvoinnin kannalta.

Mutta eipä tässä kummempia, lähden siistimään kotia, ja sitten kai kävelyttämään kameraa. On tämän viikon kuvahaasteisiin vastaaminen edessä.