On niin harmaata ja märkää. Tulee ihan nuutunut olo, kun ulos katselee, ja jo sairastettu nuhakin yrittää vielä uutta tulemista.

Illat alkavat jo hämärtyä, joten kovin paljoa ei saa aikaiseksi arki-iltoina töiden jälkeen, vaikka pihalla pitäisi vielä tehdä yhtä jos toista ennen talven tuloa. Tälle illalle toivon kyllä jälleen sellaista kotityöinspiraatiota, jotta saisi edes yhden roikkumassa olleen työn taas tehtyä.

Nyt on kyllä erittäin hyvä mieli siitä, että sain viime viikolla pestyä kaikki ikkunat talosta. Ikkunanpesu ei ole mikään kovin hankala työ tehdä, kunhan sen vain saa aloitettua. Ja tuo aloittaminen on välillä tosi vaikeaa. Olisi niin paljon kaikkea mielenkiintoisempaakin tekemistä. Mutta kuten sanoin, nyt on hyvä mieli siitä, että näkee kunnolla ikkunoista ulos ja jotenkin sisäilmakin kirkastui siinä samalla.

Mutta tähän väliin nyt tällaista marinaa sateisena päivänä. Ja jos illalla ei sitä kotityöinspistä tule, niin ainahan voi ottaa käteen kirjan ja käpertyä sohvan nurkkaan.