Olen saanut atc-postia useammaltakin vaihtokumppanilta, mutta kortit ovat vielä laittamatta tänne näkyville. Jospa tuota viikonlopun aikana ehtisi. Lisäksi harmittaa, kun näyttää siltä, että yksi lähettämäni kuori kortteineen on joutunut hukkateille. Jospa se kuitenkin vielä löytyisi. Ja voihan se olla, että näin unta siitä, että lähetin kuoren.

Teen nyt kuitenkin korvaavat kortit ja lähetyksen viikonlopun aikana, eihän tässä voida jäädä odottamaan, löytyykö vai eikö.

Sitten pitäisi tehdä vielä jouluiset atc-kortit, ilmoittauduin kahteenkin jouluiseen vaihtoon. Korttiaskarteluun on hyvä käyttää aikaa, ja samalla antaa ajatusten nollautua. Edessä on myös rutistus, kun pitää alkaa orientoitua seuraavaan opiskeluviikonloppuun. Se on vasta marraskuun lopulla, mutta kotitehtävien tekoon pitää myös varata aikaa.

2024173.jpg

Uimaranta on tähän aikaan vuodesta tosi kolean näköinen. Tuo liukumäki pitäisi kyllä saada pois vedestä, mutta sen verran raskas se on, että yritykseksi jäi minun (ja nostokaverin) voimille. Ja tiedoksi lukijoille, että vettä oli tuolla liukumäen laskupäässä vyötäisiin saakka. Ja vesi oli k-y-l-m-ä-ä.