Edellinen kirjastokierros ei tuottanut yhtään lukematonta kirjaa, keräsin kassiin vain aikaisemminkin lukemiani kirjoja, niitä, joita ajattelin lukea uudelleen.

Joy Fieldingin Vain hyviä aikeita kertoo naisista, heidän ihmissuhteistaan ja elämänkiemuroistaan. Ihan mukavaa luettavaa.

Saman tekijän Missä olet? kertoo perheestä, jonka tytär katoaa. Fielding kuvaa elävästi äidin tuntemuksia, kun tyttärestä ei kuulu yhtään mitään eikä kukaan tunnu tietävän, mitä hänelle on tapahtunut.

Diane Chamberlainin tuotannosta tarttui mukaan Hiljaisuus murtuu on selviytymistarina, sekä aviomiehen että isän kuolemasta selviytymiselle äidin ja tyttären osalta.

Maeve Binchyn kirjoja olen lukenut jo kauan. Ja useimmat niistä moneen kertaan. Ystävyyden piiri -kirja on yksi näistä moneen kertaan luetuista. Tarina jaksaa viehättää kerran toisensa jälkeen.

Agatha Christien kirjoista luin nyt teoksen Kissa kyyhkyslakassa. Kirja, jossa Hercule Poirot ratkaisee Meadowbankin tyttökoulussa sattuneita kuolemantapauksia.