Huh! Kesän tiukin työrupeama on nyt taas takana ja saan vähän aikaa huokaista. Olin mukana festivaalin järjestelyissä ja sehän tarkoitti ympäripyöreitä työpäiviä lähes kahden viikon ajan. Ja täytyy sanoa, että vaikka työtunteja kertyi, niin mukavaa oli, eikä väsykään yllättänyt ennenkuin sitten, kun lopputyötkin oli kaikki tehty!

Iltaisin, kun ajelin töistä kotiin muutamaksi tunniksi levähtämään, ihailin tätä suomalaista kesäyötä. Kesän runsaat sateet ovat saaneet joet ja puronuomat ääriään myöten täyteen. Kuukin tervehti taivaalta yöllä liikkunutta valokuvaajaa (ja töistä palaajaa). Kuunsillan huomasin vasta kun olin jo kuvan napannut.

1779680.jpg

Ja vain vähän katsetta kääntämällä taivaalla näkyi pilvien ja valon leikkiä. Värinäytelmä tuntuu toistuvan vain haaleana näin kuvassa, mutta ehkä tästä jonkinlaisen kuvan asiasta saa. Molemmat kuvat on otettu 24.7.08.

1779682.jpg

KIINNI JÄIT!!

Koska luet tätä tekstiä,niin se tarkoittaa,että sinun täytyy kommentoida minulle jotakin. Kommentoi ihan mitä itse haluat , kunhan vain teet sen.Laita tämä teksti sitten omaan blogiisi ja nappaa kiinni kaikki blogiasi lukevat.