on sitten mennyt yhteiseen hyvään. Tänään seisoin monta tuntia makkaragrillin äärellä ja paistoin makkaroita kyläyhdistyksen toiminnan tukemiseksi. Ja kyllähän niitä sai paistaa. Onneksi oli tekeviä työkavereita, ei ihan yksin tarvinnut puuhastella.

Alkuillasta ajoin naapurikaupunkiin katsomaan, miten naisten joukkueen peli onnistuu, ja voittohan sieltä tuli entisestä kotikaupungista. Takaisin tullessa otin vielä pari pelaajista kyytiin, ja lohkon loppuottelut jatkuvat huomenna. Ratkaisu nähdään sitten huomisessa pelissä, voittajan pelit jatkuvat, häviäjän kausi loppuu.

Huominen päivä saattaakin kulua pesiskentällä, mutta illalla pitänee asettua katsomaan yleisurheilun MM-kisoja. Keihäsfinaali on kuitenkin niin tärkeä että se tulee katsottua, vaikka muuten kisojen seuraaminen on jäänyt vähemmälle.

1250971552_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuoksuvattukin on tänä kesänä kukkinut kauniisti. Viime vuotiset versot eivät pahemmin talvesta kärsineet ja ilmat ovat kyllä kukkijoita suosineet. Puutarhurille puolestaan kyllä riittäisi hommia, voisi keskittyä välillä ihan oman pihan hoitamiseen.