Lämmin viikonloppu. Varjossakin lämpöasteita on yli kymmenen - taisi olla jopa lähempänä viittätoista tuossa kahden-kolmen maissa.

Eilen käväisin kahden nuoremman lapsen kanssa vanhempieni luona. Lainattiin sieltä painepesuria, sillä nuoremman pojan piti päästä mopoa pesemään. Innostuin itsekin ja nyt auto kiiltelee puhtaana tuossa pihamaalla. Tosin, kuten niin usein, auton pesun jälkeen huomasin, että sinne jäi muutamia kohtia, jotka olisi pitänyt pestä paremmin. Mutta, ottaen huomioon, että autoa ei oltu pesty viime kesän jälkeen, se on nyt tosi puhdas. Ja J vaihtoi vielä kesärenkaatkin autoon. Tulee ainakin hiljaisempia kilometrejä jatkossa.

Ja jotta kaikki kevään ja kesän tunnusmerkit täyttyisivät - kokosimme trampoliinin pihalle. E sitä kovasti halusi, ja lapsen mieltähän ei voi pahoittaa tuollaisessa asiassa. Onhan piha vielä märkä ja pehmeä, mutta tuskin tuohon tramppiskaan maailma kaatuu.

Huomenna pitäisi jaksaa käydä katsomassa kansalaisopiston kevätnäyttelyä, siellä on E:n töitä myös näytillä. Ja valmiit työt pitänee hakea sitten maanantaina pois. Ajattelin, että voisimme pyöräillä näyttelyä katsomaan. Tulisi testattua tuota uutta pyörää ja vähän kuntoiltuakin.

Lisäys:

Ja nyt on sitten kesäaika alkanut!

Grillasimme ensimmäistä kertaa tälle vuodelle, siis tuossa pihagrillissä paistettiin makkarat. Takapihalla riittää vielä lunta ja lumen läpi piti kahlata grillille, mutta tulet syttyivät ja hyvin makkarat lämpenivät.