Viimeinen työpäivä ennen ruhtinaallista viikon lomaa. Tänään pitäisi istuttaa kesäkukkia tuohon työpaikan oven eteen. Siinä on kaksi ruukkua, joihin laitan tänään uudet mullat sekä kasveiksi höyhenheinää ja samettikukkia.

Harmi, ettei ole kameraa nyt mukana, saisin heti kuvan istuttamisen jälkeen. No, pitää ottaa kuva sitten juhannuksen jälkeen, kun palaan töihin. Toivottavasti ei tule kovin kuumaa, etteivät kasvit nuupahda ihan kokonaan.

Ensi viikko onkin sitten hengenvetoloma - seuraavan kerran on pitemmästi vapaata vasta heinä-elokuun vaihteessa. Menee vähiksi lomapäivät, mutta siitä saan syyttää vain itseäni, kun vaihdoin työpaikkaa tammikuussa.

Kameraton olo on muutenkin, kun kuopus unohti kameran kyläreissulla, saamme kameran takaisin vasta maanantaina... ;) Pitää laittaa tähän yksi vanha, mutta toisaalta hauska kuva näytille uusia kuvia odottaessa.

 1640852.jpg

Ei tuo kuvanmuokkaus oikein tässä onnistunut, kun yritin häivyttää kuvan ylänurkasta ylimääräistä tavaraa. Kokeilin muokata tätä eri ohjelmalla, kuin mitä tavallisesti käytän, ja lopputulos ei tosiaankaan oikein onnistunut.