Tänään pidämme seuramme osalta kauden päättäjäiset omalla pesisstadionillamme. Toivottavasti sää suosii tapahtumaamme - ajattelimme tänä vuonna pitää toiminnalliset päättäjäiset ja antaa seuramme junioreille suuremman osan päättäjäistapahtumassa kuivien puheiden sijasta.

Luvassa on tekniikkarataa junnuille ja sen jälkeen sitten palkitaan menestyneet joukkueet ja pelaajat. Koko viikon olemme seuran puheenjohtajan kanssa seuranneet pelon sekaisin miettein sääennustuksia - tälle päivälle on luvattu kaatosadetta. Tällä kertaa toivon totisesti, että sääennuste menisi pieleen. Tällä hetkellä paistaa aurinko, mutta tässä on vielä muutama tunti aikaa ennen tapahtuman alkua.

Onpahan tälle joukkueenvetäjälle ensimmäinen kerta, kun pääsee osallistumaan päättäjäisiin niin, että jopa mitali ripustetaan kaulaan! Jännää! Ja tätä piti odottaa tuo reilut 40 vuotta.

Lisäys illalla:

Niinhän siinä kävi, että vesisade kasteli meidät päättäjäisiin osallistuneet. Onneksi ei kuitenkaan ollut kylmä - kai sitä osasi jo varata tarpeeksi lämmintä vaatetta päälle. Tosin, välillä aurinkokin kurkisti pesiskentälle, joten saatiin vajaan parin tunnin aikana annos sitä suomalaista säätä, mikä on koko kesän ajan ollut mukana. Välillä sataa, välillä paistaa.